Hverdag Og Fest.dk
- Lidt til en kedelig hverdag og alt til en fed fest... Siden 2001
Forside Quiz´er Selskabslege Om Os

Om os
Velkommen til det nye HverdagOgFest.dk

Vi har været her helt tilbage til 2001, og det har altid været et hobby- og hyggeprojekt.
Det hele startede, da jeg begyndte at lave hjemmesider, da internettet var helt nyt, og man var stadig ikke sikker på, om det var en døgnflue.
Efter nogle år havde jeg brug for en selskabsleg, men der fandtes ikke noget sted, så tænkte jeg, så laver jeg en selv, og den blev en kæmpe succes. Ekstra Bladet har skrevet om os et par gange, TV2 har lånt billeder, og vi har været med i radioen :-)
Men dengang, når man skulle få nogen til at besøge ens side, kunne man betale Jubii for at komme på deres indeks, eller som jeg gjorde, lavede flyveblade og satte dem op i supermarkeder med små sedler på med internetadressen, som man lige kunne rive af og tage med hjem.
Der vil være nogle reklamer på siden, som vi håber, I vil klikke på. De fleste er ikke noget, vi får penge for, men er nogle, vi kender godt, eller nogle, der hjælper med et eller andet på siden. Det kan være nogle, der hjælper med faktatil en masse spørgsmål i vores også gratis quizzer, været til hjælp med informationer til vores sider, osv.
Så hvis du har en god idé eller vil bidrage med noget, er du altid velkommen til at kontakte os.
Vi har haft en stor hjemmeside med masser af sider med bordkort, selskabslege, invitationer, quizzer, blogs om kaffe, osv., som trænger til at blive ryddet op i og renoveret lidt, så det er vi i fuld gang med, og der vil løbende komme mere information.

Hilsen
Nicolai


Kontakt os - (C) Copyright by HverdagOgFest.dk - 2001 - 2024
Privatlivspolitik Cookiepolitik