Hverdag Og Fest.dk
- Lidt til en kedelig hverdag og alt til en fed fest... Siden 2001
Forside Quiz´er Selskabslege Om Os
- Giftes med dig II
Mona og Alex's polterabend.

Som alle andre der skal giftes, venter som regel en polterabend og lurer. Det er heller ingen undtagelse i vores tilfælde. Mona og jeg havde regnet den ud. Troede vi.Min chef Steen, havde den Fredag aftalt møde
Kl. 12:30, hvor der skulle afklares problemstillinger vedr. flytning af vores internet site. Da jeg kommer til mødet på 4 sal, er det første jeg ser et stykke A4 papir, der har sat sig i klemme på ydersiden af vinduet. Min umiddelbare bemærkning lyder "sikker noget svineri", og fjerne det straks. Senere under mødet, dukker pludseligt nogle folk op, på ydersiden af bygninger,
( på lift ), med næserne klistret til vinduet. Den første tanke, er vinduespudsere, og jeg skal næsten til at fortælle Steen den interessante opdagelse, da jeg ser at en af min venner står derude. Jeg tænker, det kan ikke passe, er han blevet vinduespudser, sidst jeg snakkede med ham var han da lastbils-synsmand. Jeg forsøger kantet at vinke til ham, ( jeg var trods alt til møde ), men samtidig ser jeg min far med videokamera, og min bror på liften. Jeg rejser mig meget bestemt, undskylder til mødedeltagerne, og går rystende hen til vinduet. Det er endnu ikke gået op for mig at det kan have noget med polterabend at gøre. Da jeg står og snakker med de 3 mærkelige folk på liften, ser jeg alle min andre venner på gaden nedenfor, og da jeg vender mig om står min svoger og Karsten, i hawarry tøj. Det havde de alle i øvrigt. Efter jeg får skiftet til samme tøj som mine venner, går polterabenden i gang.På gaden står 6 tandemcykler, og en med anhænger
( til øl selvfølgelig ). Dem skulle vi cykle på, i Københavns små gader. Det første stop var på Helgoland, hvor der stod en dykkerinstruktør klar med vådedragter. Instruktøren, min bror og jeg skulle udforske bunder ved Helgoland. Fantastisk, altså hvis man kunne se noget under vandet. Jeg var en del nervøs i starten, men lærte at trække vejret stille og roligt under det 80cm dybe hav. Egentlig er det lige meget hvor dybt det er, panikken skal nok sprede sig alligevel. Efter 2 time skulle vi videre ( 1 time under vand, 1 time gående frem og tilbage ). Man bliver meget tørstig efter alt det vand, og jeg fik da også lov til at smage 2 øl inden vi skulle køre.

Desværre nåede vi ikke flere udfordringer. Møller havde vist et par lege i ærmet, men holdet mente åbenbart at det var sjovere for mig, at gå de mange km med det meget "lette" dykkerudstyr fastspændt på ryggen, i en dykkerdragt som man næsten ikke svedte i.


Efter vi havde kørt det meste af Københavns gader igennem, afleverede vi cyklerne på Københavns hovedbanegård, hvorefter vi tog toget til Ølstykke station, og busser videre til mine forældre. Tommy kørte mig det sidste stykke i den tomme traileren. Meget fint Tommy, tak skal du ha.

I tror det er løgn, hele haven, som i forvejen er præget af megen hygge, var pyntet og lavet om til hawarrie tema. Den store grill var kørt på plads foran søen, og det gamle hønsehus, lavet om til diskotek. Nu ventede jeg bare på den obligatoriske stripper, så var det hele fuldendt. I stedet for stripperen, kom der noget meget bedre, nemlig min kommende kone, og hendes venner. Vi var nu alle samlet, 30-35 stykker, og klar til at feste.

Møller som stadig brændte for at komme i gang med de små lege, kom nu på banen. Øl stafetter og andre små herligheder fik stemningen op på et tempo, som passede fint ind i aftenen. Pludselig dukker en squeredanser op med alt sit udstyr, og vi begynder at danse div. squerer danse. Det gik ellers rigtig godt til at starte med, men efterhånden begyndte vi at falde over hinanden. Da vi havde danset en times tid, skulle Mona og jeg slutte af med bryllupsdansen. Det gik rigtig godt, altså hvis man måtte træde hinanden over fødderne, og ligne 2 komplette idioter der aldrig havde danset før. Vi blev hurtig enig om at det måtte øves, inden den store dag. Det havde intet at gøre med at alle var flade at grin over vores optræden. Nok om det.


Grill bøfferne var nu efterhånden ved at være færdige, og vi blev alle samlede i det gamle hønsehus, for at indtage den forventningsfulde middag. Det var rigtig godt og der var rigeligt. Efter maden, blev der stillet op til drinks, og en discjockey satte sit udstyr op til dans. Han fyrede den af, men røg, discokugler og løbelys. Vi dansede, røg vandpibe, indtog alverdens drinks, og morede os til den lyse morgen.

Mona og jeg ( Alex )
takker alle vores venner for en uforglemmelig aften.
Det var lige i vores ånd.

Har du også en sjov historie, så send den til os.
historie@hverdagogfest.dk


Kontakt os - (C) Copyright by HverdagOgFest.dk - 2001 - 2024
Privatlivspolitik Cookiepolitik