Start - Alt - Bordplaner - Bryllupsdag - Clipart - Fede udtryk - Festlege - Indbydelser - Julefrokost - Kaffe
mp3covers
- Sticks(Sange/indbydelser) - Tips & Tricks - Værtshus Tricks - Meget mere....
 
 
   
- De Rullende kaffebryggere.........

 
SERVERING AF KAFFE
- Hvor De ønsker det...

Det er hyggeligt
at gå på café - her nyder vi ikke kun den gode smag af kaffe og får en snak med venner, men også den helt specielle caféstemning.

Denne caféstemning
kan du nu få hjemme hos dig selv, eller det kan være i selskabslokaler, på din arbejdsplads ved receptioner, jubilæer og runde fødselsdage. Alle steder, hvor der ønskes et festligt indslag af caféstemning, stiller De Rullende Kaffebryggere en komplet kaffebar op og giver dine gæster mulighed for at få en cappuccino, en café latte, en espresso eller en af de mange forskellige spændende mælkebaserede drikke, stempelkaffe, te og chokolade fra vores kaffekort brygget af vores professionelle kaffebryggere.


De Rullende Kaffebryggere tilbyder også andre arrangementer, blandt andet:
- Firmadage hvor vi serverer kaffe.
- Vi brygger forskellige kaffe til jeres gæster, når I er på messe.MOBIL MINI-KAFFEBAR/KAFFEVOGN

DE RULLENDE KAFFEBRYGGERE kan også skabe caféstemning hvor man er ca. 10-30 personer med vores mobile mini-kaffebar/kaffevogn, der betjenes af én af vore baristaer.

Denne mobile mini-kaffebar/kaffevogn kan anvendes overalt. Her tænkes på oppe i etager, små lokaler, foyerer - udendørs, når vejret er til det - der skal blot være adgang til el.

På vores mobile mini-kaffebar/kaffevogn brygger vi i to-go bægre alle de kaffer m.m. som tilbydes på vores spændende kaffekort, der vedlægges det øvrige materiale og gældende betingelser - dog er prisen for den mobile mini-kaffebar individuel ….

Ring eller skriv - vi fremsender gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få skabt caféstemning med vores mobile mini-kaffebar.VORES MOBILE GLØGG BAR.

DE RULLENDE KAFFEBRYGGERE tilbyder også Gløgg arrangementer overalt, ude– eller indendørs. Vi tilbyder et 2-timers arrangement, hvor vi opstiller den mobile bar. På baren varmes gløggen i en speciel jerngryde, og en liflig duft af gløgg breder sig.

Den varme gløgg udskænkes i to-go bægre (termo) af en god varmefast kvalitet. Hertil serveres brune kager.

Vores mobile gløggbar kan opstilles alle steder fx i foyer, oppe i etager m.v. Den kræver kun et gulvareal på omk. ca. en kvadratmeter og adgang til el 230 watt (alm. stikkontakt). Vi medbringer selv kabler.

Vores gløgg arrangementer starter primo november og slutter ultimo december.

Vi medbringer alt hvad der skal anvendes af produkter til et hyggeligt gløgg arrangement.

Hør nærmere på coffeedreams@get2net.dk

Nyhed:

DE RULLENDE KAFFEBRYGGERE har udvidet konceptet med en Old-fashioned Coffee Station.


DE RULLENDE KAFFEBRYGGERE har nu været på kaffescenen siden årsskiftet 2003/04 med stor succes, og kredsen af tilfredse kunder bliver større og større.

Når vi er ude til kaffearrangementer med vores mobile kaffebarer, og vores baristaer brygger de mange forskellige kaffer, som gæsterne vælger efter vores spændende kaffekort, får de ofte spørgsmålet, kan I også brygge en almindelig kaffe? ……det har DE RULLENDE KAFFEBRYGGERE nu gjort noget ved. I samarbejde med NPS Food Teknik har vi fået udviklet en Old-fashioned Coffee Station, hvor vi brygger almindelig filterkaffe efter gammeldags princip, men dog ned i et to-go termokrus. Kaffen brygges på 100% rene Arabica kaffebønner ristet på vores eget mikroristeri. Kaffebønnerne er frisk malet få minutter før, der hældes vand på filteret og kaffen brygges.

Old-fashioned Coffee Station kan i forbindelse med kaffearrangementer opstilles sammen med vores mobile kaffebarer.


DE RULLENDE KAFFEBRYGGERE
- et team i Coffeedreams gruppen
Tlf/Fax 4636 6669
Mobil 2976 7425
e-mail: coffeedreams@get2net.dk


Udtalelser fra nogle af vores mange kunder:


"til filialens 40-års jubilæum onsdag d. 7.4.2004 havde vi engageret Coffee Dreams, De Rullende Kaffebryggere, til at hygge om vores gæster med udskænkning af cappuccino samt gode råd og information i relation til dette. Tilbagemeldingerne fra vore kunder har kun været positive, og vi må konstatere - at de behagelige personer fra Coffee Dreams - De Rullende Kaffebryggere - var med til at gøre en festlig dag endnu festligere".

Arbejdernes Landsbank, Roskilde afdeling/Laust Nielsen

----------

"I forbindelse med afholdelse af Sct. Michaels nat 2004 besøgte I banken. Jeres besøg var en stor succes og I vakte meget stor opmærksomhed. Alle var vilde med jeres forskellige kaffedrikke. Vi har efterfølgende fået nogle henvendelser om, hvor I kommer fra, så det er jo positivt".

Arbejdernes Landsbank, Slagelse afd./Louise Petersen

----------

BEC stafet på Hyrdehøj atletik stadion, Roskilde "Ved BEC stafet den 15. maj 2007 serverede Coffee Dreams kaffe og te ad libitum fra to kaffebarer. På trods af problemer med strømforsyningen lykkedes det for de erfarne baristaer at servere særdeles glimrende kaffe til stor nydelse for de omkring 700 deltagere ved arrangementet".

Lars U. Brydesen, BEC, kommunikation & Markedsrelationer

----------

"Tak for et godt arrangement hos os i Havnsø. Vi er sikre på, at flere af vores venner/familie vil tænke på jer og evt. foreslå jer til andre festlige lejligheder .. De var meget begejstrede ..".

Mange sommerhilsner Bjarne og Brigitta

----------

"Også tak for jeres flotte arrangement ved min reception. Det har jeg virkelig fået rigtig mange tilkendegivelser på".

Tove Nielsen

----------

De Rul
lende Kaffebryggere var et helt særligt indslag ved min 50-års fødselsdag, et arrangement der endnu tales om. Vi nød de dejlige drikke, som blev os serveret i en hyggelig og afslappet atmosfære. Mine gæster fortæller også, at det var herligt sådan at få en kaffefortælling mens de ventede på deres kaffe eller te, og det at stå i "kø" blev til en helt anden oplevelse - de kunne både få talt med fælles venner og bekendte og knytte an til et par nye ansigter, det var jo en herlig sidegevinst. En stor tak skal lyde fra Løvel for et dejligt og minderigt kaffearrangement!

Mvh Jette Hedegaard


----------

"Jeg var meget glad for, at I kunne komme og servere jeres mange spændende kaffe for mine gæster i anledning af min 45-års fødselsdag. Alle var begejstret og syntes det var et pragtfuldt indslag. Jeg takker også for, at alle aftaler omkring arrangementet blev opfyldt til punkt og prikke. Jeg kan kun anbefale jer. Tak for det."

Bente Jørgensen


----------

"Til De Rullende Kaffebryggere
Tak fordi I var med til at gøre vores fest så dejlig minderig og samtaleværdig. Vore gæster snakker stadig om det (det er godt nok heller ikke så lang tid siden). Det har været så godt, så jeg skulle spørge på vegne af vores bylaug, om I kunne komme til vores bylaugsfest den 23/8."

Kærlig hilsen Lene

"P.S. Alt var bare i orden. Jeg tager hatten af for jer og det store arbejde I gør. TAK."

----------

"Kære Kaffebryggere
Hermed en tilbagemelding til jeres kaffeleverance den 28. juni 2008 i Sluseholmen. Coffee Dreams dygtige baristaer var rammen om den perfekte halvleg for vores 40 gæster ved vores lille drengs barnedåb. Vi havde arrangeret et udendørs barnedåb med madkurv og efterfølgende leg og boldspil. Coffee Dreams fik energien op hos alle vore gæster og serverede perfekte kaffedrinks i en køre i næsten 2 timer. Coffee Dreams skal have ros for både betjening, kaffe og den grundige forberedelse til dette udendørs arrangement, hvor alle planer alligevel måtte ændres pga. vejret. Tak for det hele - det var alle pengene værd, og vores gæster følte sig rigtig forkælet!"

Bedste hilsner Tenna og Thorkild

----------

"Hej
Undskyld det sene svar - men vi har haft en meget travl periode. TAK FOR SIDST. Det gik rigtig fint. Vore 200 gæster var absolut glade for kaffe/kage arrangementet og syntes det var en sjov idé med Coffee Dreams. Så vi var bestemt tilfredse. Endnu en gang tak "

Med venlig hilsen Lone Ramsøe


----------

"Hej
Det var et perfekt arrangement. Jeg kan ikke komme i tanke om noget I kunne have gjort bedre til vores bylaugsfest. Jeg vil bestemt anbefale jer til andre. Selv prisen synes jeg er i orden! Det plejer at være rigtig svært at få mig til at tilkendegive. Nu glæder jeg mig bare til I kommer og laver kaffe til min kærestes 50-års fødselsdagspige-brunch."

Mvh Henrik, Caspersen


----------

"Hej Eigil,
Ja, tusind tak for et storslået arrangement. Jeg var MEGET tilfreds, og samtlige tilbagemeldinger fra mine gæster tyder på stor succes. Flere overvejer at benytte jer til konfirmationer og lign. Ingen af mine gæster havde tilsyneladende hørt om jer før, så således spredes kendskabet på bedste vis. Selv nød jeg godt af jeres dejlige udvalg, og føler helt bestemt, at jeg har fået meget for pengene.
Tusinde, tusinde tak. Jeg håber inderligt at vi ses igen."

Med venlig hilsen Ulla Koch Gregersen Skælskør- Udendørs kaffe stemning....

Vores udendørs kaffebar


Til dit arrangement
medbringer vi espressomaskiner, kaffe, te, sukker m.m. og porcelæn op til 45 personer (dog ikke mælkeprodukter). Ønskes petit fours eller chokolade som tilbehør, kan vi levere produkter af den ypperste slags.

- Udsnit fra reception

- Brygning af Capuccino ved jubilærum

- Tilberedning af forskellige kaffer

- Ta´selv fra Stempelkander

- Cappuccino udskænkning hos
BN huse i Næstved

- Stemnings billede i BN huse.
"Bo 4700 Næstved"


- Kaffearrangement hos
PA Consulting Group. Hellerup


- Kaffearrangement hos
Dell A/S. Arne Jacobsens allé 15-17, 2300 S.

- Kaffearrangement hos
Dell A/S. Arne Jacobsens allé 15-17, 2300 S.


- Kaffearrangement ved reception.

- Vores Mobile Kaffebar/kaffevogn opstillet hos
Danske Spil A/S. Korsdalsvej 135 - 2605 Brøndby.
Div. kaffeudskænkninger med mere til ca. 100 personer.

- Danske Spil A/S.
Korsdalsvej 135 - 2605 Brøndby.

- Udskænkning af Cappoccino.
Kulturnatten, brandstationen - Glostrup.

- BEC stafet 2007.
Hyrdehøj stadion - Roskilde.

Serveres kaffe / te til ca. 700 mennesker.

-Rasmine´s barnedåb.
Hammer Bakker - 2007

- Kaffearrangement kulturaften.
Herlev.

- Kaffearrangement Diva Party.

- Kulturaften - Glostrup.

- Fødseldag´s fest i Løvel Forsamlingshus i Jylland.

- Foto udstilling / Al bank - Sydhavnen.

- Brunch.

- Bryllup.

Er årstiden til det

flytter vi gerne kaffebaren udendørs og skaber en hyggelig caféstemning med parasoller m.m.

De Rullende Kaffebryggere

Gløgg arrangement:

Vores mobile Gløggbar/Gløggvogn.

DE RULLENDE KAFFEBRYGGERE tilbyder også Gløgg arrangementer overalt, ude– eller indendørs. Vi tilbyder et 2-timers arrangement, hvor vi opstiller den mobile bar. På baren varmes gløggen i en speciel jerngryde, og en liflig duft af gløgg breder sig.

Den varme gløgg udskænkes i to-go bægre (termo) af en god varmefast kvalitet. Hertil serveres brune kager.

Vores mobile gløggbar kan opstilles alle steder fx i foyer, oppe i etager m.v. Den kræver kun et gulvareal på omk. ca. en kvadratmeter og adgang til el 230 watt (alm. stikkontakt). Vi medbringer selv kabler.

Vores gløgg arrangementer starter primo november og slutter ultimo december.

Vi medbringer alt hvad der skal anvendes af produkter til et hyggeligt gløgg arrangement.
Ring eller skriv til os.
Vi sender gerne et uforpligtende tilbud.

DE RULLENDE KAFFEBRYGGERE
- et team i Coffeedreams gruppen.

Støden 3, 4. –544
DK 4000 Roskilde
Tlf.: 46 36 66 69
Mob: 29 76 74 25
E-mail: post@coffeedreams.dk
www.Coffeedreams.dk


- et team i Coffeedreams gruppenTilbage
 
 
Tilføj os til en af dine foretrukne sider.
Så kan du finde os igen, da der hele tiden kommer
nye og sjove ting her på side.

Fortæl en ven om HverdagOgFest.dk.
Det vil gøre os meget glade og måske også din ven.
  Mail Service.
Tilmeld dig vores mail service, så
sender vi dig en mail, når der er nyt
på Hverdag Og Fest.Tilmeld Frameld
Ses bedst på en computer med internet adgang og farveskærm.
Kontakt www.hverdagogfest.dk


Online 6